slide
Nederlands leren in Thailand
Welkom bij VISANED. Wij zijn uw visum specialisten.
slide
Toeristenvisum
VISANED zorgt voor uw visum van maximaal 90 dagen.
slide
Begeleiding
VISANED heeft speciale begeleidingsservice bij aankomst van uw partner in Nederland
slide
Visaned blog
Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen van VISANED en lees de blog.
slide
Nederlands leren in Thailand
Met de cursus Nederlands van VISANED leert u spreken, lezen en schrijven. Ook kunt u een complete inburgeringscursus volgen.
PrevNext
English Dutch Thai

MVV

Als uw Thaise partner langer dan 3 maanden in Nederland of België wil verblijven dan heeft u een Machtiging Tot Voorlopig Verblijf (MVV) nodig, maar voordat u een MVV aan kunt vragen, moet uw Thaise partner voor Nederland eerst een inburgeringsexamen af te leggen op de Nederlandse ambassade te Bangkok.
Indien dit examen met goed gevolg is afgelegd, dan kunt u een MVV aanvraag ten behoeve van uw partner aanvragen.Wat te doen ?
Er zijn 2 manieren om een MVV aan te vragen.

  • De verblijfgever (is de referent in Nederland) kan bij de IND in Nederland  een MVV voor u aanvragen. Vervolgens doet de IND een zogeheten referenten-onderzoek. Dat betekent dat er een onderzoek ingesteld wordt naar uw mogelijkheden tot garantstelling. Uw middelen van bestaan zijn daarbij van belang. Indien de IND u bericht dat positief wordt geadviseerd ten aanzien tot afgifte van een MVV, kan uw Thaise partner het MVV afhalen op de Nederlandse ambassade te Bangkok.
  • Een andere mogelijkheid is dat uw Thaise partner zelf een aanvraag tot afgifte van een MVV indient bij de Nederlandse ambassade te Bangkok. Vervolgens laat de ambassade (Visadienst) door de IND een onderzoek instellen, of aan alle voorwaarden voor afgifte van een MVV wordt voldaan.
  • De leges voor een MVV bedragen 229 Euro.
  • Wij kunnen voor uook de benodigde vertalingen en legaliseringen verzorgen.
  • Als u wilt dat wij alle documenten voor u in vullen en naar u mailen dan berekekn wij daarvoor 1000 thb.

Voor meer informatie neemt u a.u.b. contact op met VISANED.
Tel:+66 847 662 925 Email: info@visaned.com

Share