slide
Nederlands leren in Thailand
Welkom bij VISANED. Wij zijn uw visum specialisten.
slide
Toeristenvisum
VISANED zorgt voor uw visum van maximaal 90 dagen.
slide
Begeleiding
VISANED heeft speciale begeleidingsservice bij aankomst van uw partner in Nederland
slide
Visaned blog
Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen van VISANED en lees de blog.
slide
Nederlands leren in Thailand
Met de cursus Nederlands van VISANED leert u spreken, lezen en schrijven. Ook kunt u een complete inburgeringscursus volgen.
PrevNext
English Dutch Thai

Toeristenvisum voor Nederland of België

Indien u uw Thaise partner voor vakantie naar Nederland of Belgie laten komen, voor niet langer dan 90 dagen dan heeft uw Thaise partner een zogeheten toeristenvisum nodig(schengen visa).
Om in aanmerking te komen voor een visum dient uw Thaise partner alle benodigde documenten aan de ambassade van Nederland of Belgie te overleggen, en wordt uw Thaise partner aan een uitgebreid interview onderworpen.
Alleen indien alle benodigde documenten correct en compleet zijn dan wordt de aanvraag in behandeling genomen, er wordt in geen enkel geval assistentie verleent bij het niet compleet zijn van de documenten, en de aanvraag wordt dan ook niet inbehandeling genomen.
Het is de aanvrager vaak niet duidelijk wat voor documenten er precies nodig zijn, en de ambassade kan ten alle tijden aanvullende documentering vragen, het is dan ook niet altijd gemakkelijk deze aanvraag correct in te dienen.
Wij kunnen u en uw Thaise partner dan ook assisteren bij het aanvragen van een visum.
Als u van onze diensten gebruikt maakt dan is bij de prijs inbegrepen de benodigde ziektenkosten verzekering, reservering vliegticket, begeleiding van uw partner naar de ambassade zodat hij of zij er niet alleen voor staan en de kosten en reservering van het call center.
Tel 08 47 66 29 25  Info@visaned.com

 

Share