slide
Nederlands leren in Thailand
Welkom bij VISANED. Wij zijn uw visum specialisten.
slide
Toeristenvisum
VISANED zorgt voor uw visum van maximaal 90 dagen.
slide
Begeleiding
VISANED heeft speciale begeleidingsservice bij aankomst van uw partner in Nederland
slide
Visaned blog
Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen van VISANED en lees de blog.
slide
Nederlands leren in Thailand
Met de cursus Nederlands van VISANED leert u spreken, lezen en schrijven. Ook kunt u een complete inburgeringscursus volgen.
PrevNext
English Dutch Thai

Huwelijk in Thailand

HUWELIJK
Huwelijk in Thailand.
Om te kunnen trouwen in Thailand dient de Nederlandse onderdaan een aanvraag voor een huwelijksbevoegdheids              verklaring in te dienen bij de Nederlandse Ambassade te Bangkok (Certificate to conduct marriage).
Benodigde documenten voor de Nederlandse ambassade:
Nederlands onderdaan :

1. Een ingevuld aanvraag formulier,certificate of marriage to contract marriage. (formulier van de ambassade)
2. internationaal uittreksel van de gemeente in NL met vermelding burgerlijke staat.
3. Bewijs van inkomen.(formulier van de ambassade)
4. Een copie van uw geldig Nederlands paspoort.                                                                                                                                      5.Indien van toepassing schriftelike verklaring( indien u uit geschreven bent in Nederland)
Thaise onderdaan:
1. Een copie van een geldig paspoort van uw Thaise huwlijkspartner,of een vertaald en gelegaliseerd indentiteits bewijs.

Als u alle benodigde documenten verzameld heeft dan kunt u op de ambassade een huwelijksbevoegdheids verklaring en inkomens verklaring krijgen deze moeten vertaald en gelegaliseerd worden naar de Thaise taal, daarna kunt u trouwen op elke gemeente in Thailand, wilt u uw huwelijk laten registreren in Nederland dan moeten de 2 trouw papieren vertaald worden naar het Engels en gelegaliseerd.

Elk document moet worden vertaald door een door de Nederlandse rechtbank erkende vertaler en gelegaliseerd door het ministry of  foreign affairs en de Nederlandse ambassade.

Dit kunnen wij ook voor u doen.

U kunt mij dan uw documenten per post sturen of afgeven als u in Thailand bent. Het aanvragen van het aanvraag formulier,certificate of marriage to contract marriage, en inkomens verklaring en het vertalen daarvan kost bij ons 7.000 thb, dan hoeft u niet naar de ambassade en kunt u meteen gaan trouwen in de gemeente van jullie keuze in Thailand

Ook voor het vertalen en legaliseren na het huwelijk kunnen wij behulpzaam zijn .

M.V.G. Erik

Voor meer informatie neemt u a.u.b. contact op met VISANED.
Tel:+66 847 662 925 Email: info@visaned.com

Share