slide
Nederlands leren in Thailand
Welkom bij VISANED. Wij zijn uw visum specialisten.
slide
Toeristenvisum
VISANED zorgt voor uw visum van maximaal 90 dagen.
slide
Begeleiding
VISANED heeft speciale begeleidingsservice bij aankomst van uw partner in Nederland
slide
Visaned blog
Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen van VISANED en lees de blog.
slide
Nederlands leren in Thailand
Met de cursus Nederlands van VISANED leert u spreken, lezen en schrijven. Ook kunt u een complete inburgeringscursus volgen.
PrevNext
English Dutch Thai

Pattaya Biking

Colors of Pattaya

Colors of Pattaya” (de kleuren van Pattaya) is een ongeveer vier uur durende fietstoer door het noordelijk en noord-oostelijk gedeelte van Pattaya-City. De tour start dagelijks om 08:00 & 13:00 vanaf het makkelijk te bereiken Thai Garden Resort, gelegen aan de Pattaya Nua Road.

Colors of Pattaya

Daar deze tour ontwikkeld is door Recreational Bangkok Biking Ltd., is het recreatieve aspect naast onze veiligheidsnorm een prioriteit. Hierdoor kan ieder gezond persoon die zelfstandig een fiets kan besturen deelnemen aan deze excursie.

Colors of Pattaya

Gedurende deze tour, die met maximaal 8 personen per groep uitgevoerd wordt, krijgen deelnemers verborgen plekjes te zien die in deze populaire badplaats verstopt liggen.

Zo bezoeken we een lokale vismarkt, fietsen we langs de WongAmat Kustlijn naar het oude visserdrop Naklua, stoppen bij een chinees “spirit house” en een school voor blinde kinderen.

Colors of Pattaya

Eenmaal aan de “andere kant” van Sukhumvit Road zijn we de badplaats even kwijt en wanen we ons op het platteland van Thailand. Hier genieten we van de landelijke sfeer, het vele groen, de onverharde wegen en stoppen bij een Muay Thai school en een typisch Thais bouwwerk dat eens een houtsnijwerk museum zal worden.

Het grootste gedeelte van “Colors of Pattaya” volgt landelijke wegen met erg weinig verkeer.

Gedurende de excursie stoppen we ongeveer elk uur om wat te rusten en deelnemers te voorzien van drinkwater. Op een van de stops bieden we de deelnemers een typische Thaise maaltijd aan.

Boek deze excursie vooraf want het aantal deelnemers is beperkt!

NB: Indien bovengenoemde scholen gesloten zijn worden deze overgeslagen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>